Trycksaker på beställning

Vill du att det du har att säga ska komma i tryck? Har du en annons du vill trycka upp och kunna sälja eller sprida? Hur går man tillväga? Vart vänder man sig? Här får du svar på några frågor.

Små, små saker kan vara det som gör att det lilla blir stort. Efter en stor och omvälvande kreativ tid kommer det ögonblick då allt lägger sig till ro. Det kan vara då det är dax att göra något konkret för att nå ut till omvärlden. Är du konstnär kan du vara på gång med ett vernissage och vill låta så många som möjligt få ta del av händelsen. Är du författare kanske du funderar på ett releaseparty. Har du ett företag kanske du ska stå på en mässa där du behöver dela ut material. Sitter du på ett kommunkontor kanske du behöver beställa en broschyrer med information till allmänheten. Det finns tusentals användningsområden för trycksaker. Bara din fantasi sätter gränser.

Olika sätt att hitta rätt

Förr gick man ofta på rekommendation av bekanta och letade sig fram med hjälp av telefonkataloger. Nuförtiden är det så mycket lättare. Du behöver bara använda internet för att få fram all information du vill ha. Har du anknytning till västkusten är det bara att googla på “Tryckeri Göteborg”. Enkelt och konkret utan krusiduller eller onödiga ord. Det hjälper dig hitta det du söker. Ett annat bra sätt är att bara använda sig av ett enda ord såsom “tryckeri”. Du kommer få upp fler alternativ att välja mellan. Tro nu för all del inte att du måste sitta på västkusten för att ta med Göteborg. Nej då, oavsett var du sitter i Sverige kan du knappa in “Tryckeri Göteborg” för att få upp en sida som handlar om trycksaker och hur man går tillväga om man behöver ha dem upptryckta.

Vad kan man trycka upp?

Ett tryckeri har många saker att erbjuda när det gäller trycksaker. Det finns små tryckerier och stora tryckerier. Dessa tillhandahåller kanske ett lite varierat utbud. Här listar vi upp vad du kanske kommer att kunna få för olika tjänster presenterade. Till kontoret finns det visitkort och kuvert samt broschyrer. För restaurang- eller caféägare trycks det fina menyer. Har du en butik kan du vara i behov av skyltar eller olika slags inredning. Du kanske vill trycka upp en tidning att ge ut eller ett magasin för någon speciell händelse. Ibland är det direktreklam det gäller.

19 Aug 2020

Här kan du finna infomation om hur du skall handla på nätet och hur du ska göra det på ett enkelt sätt.