Skyltar – För dig som vill synas i Göteborg

Du som önskar att sprida ett budskap i Göteborg bör överväga att placera tydliga skyltar. Särskilt om budskapet är: "Här är min butik, välkommen in och handla!"

För att säkerställa att ditt budskap syns, är det självklart att du måste göra det märkbart. För tillfälliga budskap kan det vara lämpligt med exempelvis affischer eller banderoller. Men om budskapet är mer permanent, är det bäst att investera i en gedigen skylt. Speciellt om du vill visa var din butik finns och locka kunder att besöka den, är det klokt att montera en skylt på fasaden.

Du har möjlighet att välja mellan en skylt som monteras tätt intill väggen eller en som sticker ut. Skyltens utformning påverkar hur väl och från vilka håll ditt budskap syns. Ta en promenad i ditt lokala område och observera hur skyltarna är placerade och hur de ser ut. Kanske kan du hitta bra inspiration där?

Skyltar förmedlar budskap men kan kräva belysning

När du beställer skyltar i Göteborg bör du självklart göra det från ett företag som levererar just den typ av skylt du önskar. Det är till exempel mindre lyckat att vända sig till någon som tillverkar trafikskyltar om det är butiksskyltar som du har på din önskelista. Det kan också vara värt att överväga om belysning inkluderas i skylten eller inte.

En skylt utan intern belysning kommer att behöva lysas upp med externa lampor på något sätt om du vill att den ska vara synlig även när det är mörkt ute. Neonskyltar behöver till exempel ingen extern belysning, medan vanliga skyltar kräver det. Om det är nödvändigt eller inte beror på vilken typ av verksamhet du bedriver och hur synlig du vill vara.

10 Oct 2023

Här kan du finna infomation om hur du skall handla på nätet och hur du ska göra det på ett enkelt sätt.