Se framtiden på nära håll med en smartboard

Jobbar ni fortfarande med whiteboard och torra whiteboardpennor som aldrig fungerar när de ska? Då är det dags att byta till en riktigt bra smartboard.

Vad är en smartboard egentligen? Jo, det är en tavla med funktioner som kommer att förändra hela ert arbetssätt för all framtid. Att följa med framtiden kan verka skrämmande, men när ni har experter på AV-teknik på plats så kommer ni inom kort att vara övertygade om att det inte finns någon bättre väg att gå.

En smartboard är som en whiteboard, fast bättre. Har ni någon gång försökt ha hybridmöten? Hybridmöten är när delar av mötesdeltagarna är närvarande i mötesrummet, och resterande följer med via digitala mötesappar, som Zoom eller Teams. Då fungerar det inte med en vanlig whiteboard. Ni behöver något bättre, och det finns att tillgå.

Många olika funktioner med en smartboard

En smartboard kan till exempel hjälpa er att skärmdela materialet, så att alla deltagare har tillgång till exakt samma information samtidigt. Det betyder att ni inte behöver krångla med kameror och extra pappersarbete eller att dokumentera allt som pågick under mötet för att sedan skicka det till dem som behöver.

Den är också utmärkt när ni ska presentera ett förslag till en kund som befinner sig väldigt långt borta. Det i sin tur gör att ni kan utöka er kundkrets. Se också till att ta hjälp med riktigt bra ljud och bild när ni anlitar ett företag som sysslar med AV-teknik, så får ni en fullfjädrad upplevelse, varje möte.

25 Jul 2023

Här kan du finna infomation om hur du skall handla på nätet och hur du ska göra det på ett enkelt sätt.