Så hittar du billiga resor på nätet

Är du van att hitta billiga resor till till exempel Tunisien på nätet? Då gör du helt rätt, såsom vi ser det. Att handla på nätet är det mest bekväma sättet att hitta det du vill hitta. Det finns flera sajter som kan hjälpa dig att hitta den slags resa som du vill hitta, och för det datum som du vill hitta. Här rekommenderar vi att använda dig av en sökmotor som alltid kan presentera det billigaste, eller det mest kostnadseffektiva förslaget. Dessa är de sökmotorer som vi rekommenderar när det kommer till att jämföra priser på resor: momondo.se, tripadvisor.se, ving.se och supersavertravel.se. Använder du dig av dessa jämförelsesajter har du alltid möjlighet att hitta den resa som du vill hitta och till det pris som du kan tänka dig betala för det.

Har du varit i Tunisien?

Har du någonsin varit på någon resa till Tunisien någon gång? Det är till exempel inte alla som har varit där. Förut, när det var populärt att åka Interrail genom hela Västeuropa, var det många (ungdomar) som passade på att åka till Nordafrika, såsom Marocko och Tunisien på ett och samma Interrailpass. Idag kan man inte åka på samma sätt till Nordafrika med Interrail. Visserligen kan man fortfarande åka med tåg till Tunisien och sedan ta båten över till norra delen av Afrika, om man vill, men än så länge är det flyg som är det mest bekväma sättet att resa när man ska så långt bort som exempelvis till Tunisien.

Tunisien är landet som är styvmoderligt behandlat

Med tanke på hur vackert och billigt det är att semestra i Tunisien, måste vi konstatera att landet är väldigt styvmoderligt behandlat. Det är i sanning ett underskattat land. Att semestra i Tunisien är som att stiga in en saga från Tusen och en natt. Här finns Medelhavet med sitt syrefattigt  och kristallklara vatten.

Du kan sporta och vara kulturell – om du vill

Här kan man både dyka och snorkla, äta gott, titta på en stjärnbeströdd himmel. Flyga Parachute, åka vattenskidor, vattenring och spela golf för dem som vill sporta. För den kulturintresserade fins det många historiska platser att besöka, museér att se såsom Bardomuséet, eller varför inte besöka någon av de många arkeologiska utgrävningar som pågår i Kartago eller Dougga. Man kan besöka Amfiteatern i El Jem, besöka grottbostäder i Matmara och arkitektur i Kairouan.

Det finns mycket att läsa om landet innan du åker dit, eller så struntar du i det och bara upplever landet på plats!

5 Oct 2018

Här kan du finna infomation om hur du skall handla på nätet och hur du ska göra det på ett enkelt sätt.