Redovisningsbyrå räddade bageri i Stockholm

Många företag i Stockholm blir hjälpta när de anlitar en redovisningsbyrå. Företagare med enskild firma hinner med mer jobb när de tar hjälp med bokföringen.

Bianca var så trött att hon knappt visste vad hon hette. Varje kväll när hon till sist kom hem stupade hon i säng oftast utan att vare sig äta något eller ta en dusch. För åtta månader sedan hade hon öppnat ett litet bageri i utkanten av Stockholm. Sedan dess hade det varit full fart.

För att klara av räkningarna gjorde hon allt själv. Hon gick upp mitt i natten för att baka. När det var klart öppnade hon butiken som sedan stängde klockan fem. Sedan städade hon hela stället, och som sista insats satte hon sig och redovisade dagskassan samt ordnade med resten av pappersarbetet. Hon hade inte råd att ta hjälp med redovisningen.

Det fanns pengar till redovisningsbyrå

En vän klarade inte av att se henne slitas ut och bokade in en tid hos en redovisningsbyrå. Bianca lovade att gå på mötet och höra sig för, även om hon visste att det inte skulle fungera. Ekonomen som mötte henne var trevlig och bad Bianca berätta hur hennes dag och hennes företag såg ut.

Efter att ha tittat över ekonomin visade det sig att kostnaden skulle betalas igen då hon blev piggare. Hyrde hon in en städfirma kunde hon gå hem när butiken stängde. De räknade på det och hon kunde inte tro att hon jobbat själv för att spara de få slantarna. Hon tackade för översynen av ekonomin och anlitade redovisningsbyrån med det samma.

7 Sep 2022

Här kan du finna infomation om hur du skall handla på nätet och hur du ska göra det på ett enkelt sätt.