Löneoutsourcing gör livet smidigare

En småföretagare förväntas klara en hel del. Men när man skaffar anställda och löner ska betalas ut är det skönt att det finns hjälp som löneoutsourcing.

Eva hade haft sitt företag i många år. Det hade bara varit hon som tog hand om kunderna som kom för massage. Likaså hade hon tagit hand om allt pappersarbete. Så plötsligt från ingenstans blev allt helt galet. Företag kontaktade henne var och varannan dag för att få henne som företagsmassör.

Till en början försökte hon hinna med dem alla. Men det visade sig till sist bli omöjligt. Hon började smida planer om att ha några anställda som antingen kunde ta hand om företagskunderna på kliniken, eller åka ut till företagen och ta hand om personalen där. Det fungerade ända till hon skulle fixa löner till de anställda. Reglerna gjorde henne alldeles snurrig.

Löneoutsourcing räddade företagare

Det hade blivit en del övertid för några av de nyanställda och redan där var hon körd. Innan hade hon haft enskild firma och bara behövt göra uttag för egen lön. Nu var hon aktiebolag och för löner fanns miljoner regler. I panik ringde hon till ett företag som arbetar med löneoutsourcing för att få hjälp.

De tog fram en plan där hon även lämnade bort större delen av sin bokföring men ändå hade inblick i hur det såg ut. Dessutom kunde hon genom outsourcing äntligen lämna bort lönerna. När hon lämnade mötet var klumpen i magen borta och den skenande pulsen hade saktats ner. Hon tog det som ett omen att hon hade gjort det enda rätta. Läs vidare om löneoutsourcing här: www.outsourcinglön.nu

20 Nov 2022

Här kan du finna infomation om hur du skall handla på nätet och hur du ska göra det på ett enkelt sätt.