Köpa dildo – så hittar du din favorit

Sexleksaker – från mörkret och ut i rampljuset? Ja, varför inte. Tack vare att en del av skammen försvunnit i och med att vi numera kan beställa sexleksaker från nätet så har också fler tagit steget och gjort så. Något som märks då man ser på hur utvecklingen sett ut i branschen. Det finns sexleksaker för alla; män, kvinnor, äldre personer, homosexuella och det finns exempelvis glidmedel, dildos – naturtrogna eller mer futuristiska – massagestavar, buttplugs, kondomer, penisringar, vibratorer och mycket, mycket mer. Svårigheten ligger snarare numera inte i att hitta – och våga köpa – en dildo, svårigheten ligger i att hitta rätt sådan.

Målet med varje sexleksak är att den ska addera lite extra krydda tills sexlivet och att det ska fungera som ett hjälpmedel till att nå orgasm. Det finns därför ingen formel som säger att exempelvis just den här dildon – den passar alla; den garantera dig en orgasm varje gång. För; vi är alla olika och vi har olika kroppar; vi reagerar olika på olika typer av beröring och penetrering och det som är skönt för exempelvis en kvinna kan enbart vara irriterande för en annan.

Ska du köpa en dildo så är vårt råd därför att du utgår från dig själv och från hur din egen kropp fungerar. Nummer två är att du vågar: det kanske finns en dildo som tillfredsställa dig på ett helt annat sätt än vad du är van vid – det kanske finns en dildo som ger dig starkare, multibla orgasmer och därför så bör du också vara öppensinnad, nyfiken och redo för att ta del av det stora utbud som finns.

Att köpa fel dildo kan liksom inte bli fel på ett annat sätt än att du får en lite mindre skön stund. Rätt dildo däremot – ja, det kan innebära en biljett till sjunde himlen (och där du har fria återresor så ofta du vill). Det vi tänkte göra här är att visa på några generella tankar kring att köpa en dildo, tankar som förhoppningsvis kan reda ut ett och annat och som förhoppningsvis underlättar för dig.

Vi tar dessa tankar nedan och de ser ut som följer:

Köpa en dyr dildo? Ja, skillnaden i kvalitet är faktiskt ganska stor. Det behöver dessbättre inte handla om några enorma summor för att få hög kvalitet och en dildo som presterar över en längre tid. Välj bort den billigaste.

Köpa en stor dildo? Här bestämmer du naturligtvis helt själv. Gillar du att bli penetrerad på djupet eller är du en kvinna som blir mer upphetsad av klitorisstimulering? Det finns glidmedel att köpa som en komplement till den dildo du köper. En mindre modell kan vara lite lättare att gömma; en fråga som kanske kan passa dig som lever i en barnfamilj. En mindre dildo har fördelar om man ser till vibrationerna. Då en stor ofta har ett större batteri så brukar de vibrera lite sämre än vad en mindre gör. Men som sagt; det mesta kokas ner till huruvida du gillar den lite djupare penetrationen eller inte.

Böjd? Att köpa en böjd dildo kan at dig till oanade höjder. En sådan brukar nämligen stimulera g-punkten på ett bättre sätt än vad en rak dildo gör. Här kan det vara läge att testa om du aldrig upplevt en sådan typ av orgasm; den sägs nämligen vara väldigt mycket starkare än den som kommer av klitorisstimulering.

 

19 Mar 2017

Här kan du finna infomation om hur du skall handla på nätet och hur du ska göra det på ett enkelt sätt.