Köp dina fönster online

Få saker förändrar ett hus så mycket som nya fönster. Ett äldre hus med slitna fönster kan se rätt trist och risigt ut. Men om du väljer att skaffa nya fönster för att fräscha upp kåken kan du i samma veva utseendemässigt få ett nytt hus. Det som förr såg deppigt och trist ut blir med nya fönster ett gediget hus med genuina år på nacken.

I dag finns stora möjligheter att skaffa nya fönster bara du själv har rätt mått. Över hela landet kan du beställa fönster online vilket naturligtvis underlättar oerhört för dig som bor på en mindre ort, i glesbyggd eller helt enkelt långt från det företag som du helst vill köpa fönster av.

Se dina fönster som en investering

Fönsterbyte är något man som husägare bara gör en eller max ett par gånger i sitt liv. Det är viktigt att se dina fönster som en satsning på både trivsel här och nu, och som en satsning på framtiden. Det är smart att tänka till ordentligt innan du byter dina fönster. Ta gärna god tid på dig att titta runt vad som finns på marknaden. Det är en av de stora fördelarna med att handla online. Du kan i lugn och ro sitta hemma och jämföra olika typer av fönster, vilket material du vill ha och fundera över vad nya typer av fönster skulle betyda för utseendet och känslan i ditt hus. När som helst kan du gå in online och hitta det du vill kolla upp.

Garanti gäller även online

Om du handlar fönster online ska du se till att du får en garanti som motsvarar den du skulle ha fått vid köp i butik. De flesta försäljare som arbetar med att sälja fönster online är seriösa och du kan lita på att köpet är lika bra över nätet som om du skulle göra det i butik.

Utbudet vid försäljning online är ofta minst lika bra som i handeln. Fönster är som bekant stora och svåra att visa upp på en begränsad yta som i en butik. Vid online-försäljningen däremot kan företag ha stora partier på lager och sen sälja direkt från lagret.

Du kan alltid ringa och rådfråga eller höra av dig via nätet innan du gör ditt köp. Du kan ställa frågor om vilket material som fungerar bäst på ditt hus - ska du välja traditionella träfönster, underhållningsfira pvc-fönster eller metallmaterial?

Det viktiga när du handlar online är att du själv är noga med måtten. Firmorna som säljer online kan ofta ge dig ett fönster som är rätt i mått in på millimetern. Men för att det ska bli rätt gäller det förstås att ditt eget mått som du beställer är noggrant mätt.

25 Jan 2017

Här kan du finna infomation om hur du skall handla på nätet och hur du ska göra det på ett enkelt sätt.