Kassasystem till restaurang visade sig vara brilliant

Som restaurangägare handlar det om att göra smarta val för att överleva. Därför valde Emmanuel att skaffa ett nytt kassasystem till sin à la carte restaurang.

Som ny restaurangägare hade Emmanuel börjat litet. Han ville växa med uppgiften och inte lägga ut onödiga pengar på att hyra in massor av personal som skulle stå sysslolösa under lugna kvällar. Visst skulle han kunna omge sig med en massa extra personal. Men så ville han inte ha det. Han ville att kunderna skulle känna igen de som serverade när de kom tillbaka.

En kompis från restaurangskolan hade öppnat en restaurang i Göteborg och de höll fortfarande kontakten. Det var spännande att se hur de båda växte in i sina nya liv och att det gick så bra för dem båda två. Vännen i Göteborg hade avancerat nu och när Emmanuel frågade hur han gjorde med personalen berättade denne att han skaffat ett smart kassasystem till restaurangen.

Kassasystem ovanligt för a la carte restaurang

Emanuel tar kontakt med företaget som säljer kassasystem till restaurang och bokar in ett möte. Under det får han veta att systemet kan göra stor skillnad då kunderna själva beställer i en app. När de ätit färdigt kan de även betala via mobilens app. Av flera anledningar är detta smart.

Kunderna behöver inte vänta. Kockarna får beställningarna och kan klart och tydligt läsa dessa så att de inte blir något missförstånd. Restaurangen behöver inte ta in mer arbetskraft då arbetsuppgifterna minskar, så även om kunden vill prata med en av servitriserna så hinns det med. Alltihop låter helt fantastiskt i Emmanuels öron och han bestämmer sig direkt.

10 Sep 2023

Här kan du finna infomation om hur du skall handla på nätet och hur du ska göra det på ett enkelt sätt.