Karriärkonsulten - Din nyckel till framgångsrik rekrytering

Söker du drömjobbet eller behöver du fylla en ledig tjänst? Då är Rusta Och Matcha lösningen för dig!

Karriärkonsulten är den ledande aktören inom rekrytering och matchning av arbetsgivare och arbetstagare. Genom deras innovativa tjänst, Rusta Och Matcha (KROM), kan du snabbt och effektivt hitta den perfekta matchningen på den komplexa arbetsmarknaden. Oavsett om du är arbetsgivare eller arbetssökande, kommer denna tjänst att öppna dörrar för dig och hjälpa dig att nå dina karriärmål.

Rusta Och Matcha är en unik samarbetspartner till Arbetsförmedlingen och har spelat en viktig roll i reformeringen av deras rekryteringsprocess. Målet är att underlätta övergången till arbetsmarknaden för nyblivna arbetssökande eller de som har varit tillgängliga på arbetsmarknaden under en tid. Om du för närvarande söker anställning, bör du definitivt kontakta Arbetsförmedlingen för att ta reda på om du är berättigad till KROM. Om du är berättigad, kan du enkelt ansöka om tjänsten och snart få möjligheten att delta i ett uppstartsmöte.

Maximera dina möjligheter med Rusta Och Matcha

Karriärkonsultens samarbete med Arbetsförmedlingen garanterar en sömlös och professionell upplevelse för både arbetsgivare och arbetssökande. Genom Rusta Och Matcha får du tillgång till en stor mängd kompetenta kandidater, noggrant utvalda för att matcha dina specifika behov och krav.

Som arbetssökande kan du dra nytta av Karriärkonsultens expertcoacher som kommer att ge dig värdefulla råd och hjälp att förbättra ditt CV. Genom personlig matchning och målinriktad vägledning kommer du att öka dina chanser att hitta ditt drömjobb. Rusta Och Matcha är en plattform som förbinder dig med de bästa arbetsgivarna i din bransch och ger dig möjligheten att göra en positiv och varaktig inverkan.

Om du är en arbetsgivare som letar efter nya talanger till ditt företag, kommer Rusta Och Matcha att bli din bästa vän. Med hjälp av denna banbrytande tjänst kan du enkelt hitta och välja bland ett brett urval av högkvalificerade kandidater. Karriärkonsultens coacher kommer att stå till ditt förfogande och guida dig genom rekryteringsprocessen, vilket sparar både tid och resurser. Tack vare Rusta Och Matcha kan du snabbt och effektivt fylla dina lediga tjänster med de bästa talangerna på marknaden.

1 Aug 2023

Här kan du finna infomation om hur du skall handla på nätet och hur du ska göra det på ett enkelt sätt.