Juridisk expertis vid vårdnadstvist i Göteborg

Anlita ett juridiskt ombud när det handlar om vårdnadstvist i Göteborg. Med rätt juridisk hjälp kommer rätten fram till ett bra beslut för alla parter.

Tårarna rann ner för kinden på Thomas. Varför gjorde exet så här frågade han sig. De som lovat att aldrig bråka om barnen. Exet hade skickat många ilskna sms, mejl och ringt arga samtal länge nu. Nu hade hon anlitat advokat och dragit igång en vårdnadstvist i Göteborg. Han försökte vara en bra pappa till barnen och pratade aldrig illa om sitt ex inför barnen.

Tydligen var det inte samma där. Neo och Nelly hade frågat om ”kärringen” hade varit på besök när de varit hos sin mamma. Först förstod han inte vad de menade, sedan visade det sig att de hade menat hans flickvän. Hon hade träffat dem några timmar senast de var här. Thomas hade inte sagt något om det till exet.

Erfarna jurister är bra vid en vårdnadstvist i Göteborg

Det räckte för exet. Hon ville inte att Thomas skulle ha barnen varannan vecka för att han lät flickvännen träffa dem ett par timmar. Thomas visste att han hade rätten på sin sida. Varje samtal fanns inspelat, SMS, mejl, och brev hade han sparat.

Han hade sett till att fixa en ”första hjälpen”-lista om han skulle hamna i en vårdnadstvist om barnen. Listor var hans grej. Han visste att det skulle finnas ett nummer till en jurist i listan. Det skulle bli bra för honom och barnen. Han skulle kämpa så för sina små.

11 Mar 2023

Här kan du finna infomation om hur du skall handla på nätet och hur du ska göra det på ett enkelt sätt.