Fruktkorg Stockholm - en vanligare lösning

Funderar ni på att börja prenumerera på en fruktkorg i Stockholm? Fler och fler företag har börjat nyttja denna tjänst och där man som ett brev på posten får en massa fördelar.

En fruktkorg i Stockholm ger alltid tillgång till snabb energi - och nyttig sådan för de anställda. Genom detta så kan man också undvika det kostsamma energitapp som kan synas efter lunchen och de anställda kan, på ett nyttigt sätt, hela tiden hålla energinivån högt upp på skalan.

Fördelar med fruktkorg i Stockholm

Utöver att man får tillgång till nyttig energi genom att välja en fruktkorg i Stockholm finns även andra klara fördelar. Här nedan följer ett axplock:

  • Ersätter fikat. Sverige har en stolt tradition av att fika och umgås. Detta sker på arbetsplatser - men även privat. Problemet är att det handlar om bullar, kakor och godis, något som är sämre för både hälsan, vikt och tänderna. Vårt råd - fika gärna, men välj nyttigare alternativ. En fruktkorg i Stockholm blir en bra lösning.
  • Bättre bild av företaget. Har ni kunder på besök så signalerar en fruktkorg att ni tar de anställdas hälsa på allvar. Ni ger en bild av ett företag som bryr sig och som är villiga att ta det där extra steget för att folk ska må bra.
  • Ger energi. Utöver energi genom att man blir piggare av att äta så adderas även energi mentalt genom en fruktkorg. På samma sätt som grönt och blommor så får man energi av att se en fruktkorg stående på bordet. Det handlar om en schysst detalj i inredningen, men med skillnaden att den kan ätas.
  • Anpassningsbar. Väljer ni rätt partner för fruktleverans i Stockholm så kan ni också skräddarsy en lösning för era behov. Hur mycket frukt vill ni ha, vilka frukter ska finnas i - och hur ofta ska en fruktkorg i Stockholm levereras? Det går hela tiden att justera efter behov och utvärdera löpande kring hur innehållet ska vara i korgen. Ingen verkar äta äpplen? Byt dessa mot en annan frukt!
28 Dec 2023

Här kan du finna infomation om hur du skall handla på nätet och hur du ska göra det på ett enkelt sätt.