Digitala entrètavlor - skapa ett stilrent flöde i er BRF

Hur skapar man ordning och reda i en BRF? Att man lever tillsammans i en fastighet innebär inte att man har samma syn på hur saker och ting ska skötas och hur saker och ting ska se ut. Vi är alla olika och ser man till exempelvis en tvättstuga så blir detta område allra tydligast på hur våra olikheter ser ut. Ett sätt att skapa en bättre organisering och ett bättre flöde av information i en BRF handlar om att investera i digitala entrétavlor.

Genom sådana kan man skapa en tydligare information om vem som bor i fastigheten, hur denne kontaktas samt om det exempelvis finns någonting som ska ske inom den närmaste tiden - planerat underhåll, styrelsemöte eller exempelvis hur energiförbrukningen ser ut i fastigheten. Digitala entrétavlor kan även kopplas upp mot exempelvis portkoder och där man även kan säkra dem genom att använda glas som inte går att slå sönder eller vandalisera.

Smart information genom digitala entrétavlor

Många BRF.er som valt digitala entrétavlor använder dem även - utöver att ge tydlig information om vilka som huserar i fastigheterna - som ett sätt att plocka fram mer lättsmälta nyheter om vad som händer i omvärlden samt för att exempelvis visa väderprognoser.

Digitala entrétavlor kan även användas i exempelvis nämnda tvättstugor och då kan man komma att slippa de bråk och konflikter gällande bokning av tider som normalt kan förekomma i en BRF. Genom att exempelvis använda tavlorna kan man enkelt se vem som står på tur, kontakta denne person och upplysa om att man kanske dragit över tiden lite. Detta ger en bättre grannsämja och minskar friktionen mellan de som delar fastighetens olika faciliteter.

Och, i ärlighetens namn: är det inte väldigt förlegat att använda sig av gamla tavlor och information genom skrivna lappar? Inte nog med att sådana negligeras och misstolkas - de adderar inte mycket till det estetiska uttrycket heller. Genom att välja digitala entrétavlor så skapar man en snygg, modern och smakfull portuppgång där både boende och gäster får ett bra intryck av bostadsrättsföreningen i fråga.

12 Sep 2022

Här kan du finna infomation om hur du skall handla på nätet och hur du ska göra det på ett enkelt sätt.